Heeft u een Gift for You bon dan is het weer mogelijk om deze bij ons te komen nuttigen. Dit kan van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 11.30 uur .Tussen 11.30 en 14.00 uur is het helaas niet mogelijk om een tafel te reserveren, omdat wij maar een beperkt aantal tafel ter beschikking hebben en wij een zomerrooster hanteren. Zaterdags is het op dit moment NIET mogelijk om te reserveren. 

Heeft u een Social-Deal bon dan geldt ALLEEN afhalen. Het is wel mogelijk om deze VOOR 14.00 uur te komen halen. Als je de bestelling doorgeeft/belt dan zorgen wij ervoor dat deze voor je klaarstaat.

Heeft u een bon en wilt u deze bij ons gaan gebruiken, dan moet u een reservering maken. Dat kan door ons te bellen. Het nummer daarvoor is; 073-6233007. Reserveren via de mail is NIET mogelijk. Vergeet niet om de bon aan te melden (zoals op het doosje/folder vermeldt staat) anders kunnen wij deze niet aannemen.( aanmelden is op de Gift for You site)

Geïnteresseerd?

Neem contact op met de Krakelinghe-Bufkes voor meer informatie over de mogelijkheden!

Neem contact op

Onze gegevens

Leeghwaterlaan 97
5223DS 's-Hertogenbosch
T 073-623 30 07
E info@dekrakelinghebufkes.eu
KvK 16020132

De Krakelinghe-Bufkes Den Bosch

De Krakelinghe-Bufkes in Den Bosch is een ambachtelijke bakker die voor ieder wat wils kan bereiden. Van feestelijke vlaaien tot smakelijke broodjes tijdens de lunch, Krakelinghe-Bufkes heeft het allemaal!